عين المحتوى الكلي لمتعددات الفينول و الفلافونويدات و الكاتشين إيبي غالو كاتشين غالات في منقوع خمس عينات من الشاي الأسود و الأخضر و الأبيض بطريقة النقع المستمر، بنسبة نقع 20 غ في لتر من الماء درجة حرارته 85±5 °C و لأزمنة نقع بين 5 - 180 دقيقة.
Total polyphenols (TP), total flavonoids (TF) and (-)-epigallocatechin gallate
((-)-EGCG) were determined in five commercial tea infusions by continuous
infusion method, using the ratio 20g of tea to 1L of water at 85±5 °C and
brewing time between 5-180 min.
المراجع المستخدمة
Chacko, S. M., Thambi, P. T., Kuttan, R., & Nishigaki, I. (2010). Beneficial effects of green tea: A literature review. Chinese Medicine, 5(13), 1-9
Cheong, W. J., Park, M. H., Kang, G. W., Ko, J. H., & Seo, Y. J. (2005). Determination of Catechin Compounds in Korean Green Tea Infusions under Various Extraction Conditions by High Performance Liquid Chromatography. Bull. Korean Chem. Soc, 26(5), 747-754
Hara, Y., Lou, S.-J., Wickremasinghe, R., & Yamanishi, T. (1995). V.Chemical composition of tea. Food Reviews International, 11(3), 435-456